Vi använder oss av kakor för bättre upplevelse. Läs mer här. stäng

Sommartävlingen bästa limträbygge avgjord

Smart limträbänk till inne- eller utemiljö
Uterum byggt med bärande stomme i limträ
Praktisk utekök med bänkskiva i limträ

Tävling - Sommarens bästa limträbygge


Temat är ”Sommarens bästa limträbygge” och vinsten är 5 000 kronor att handla bygg- och trävaror för.

Oavsett om du planerar ett mindre projekt som en bänk eller blomlåda, eller ett lite större arbete som ett uterum eller en pergola är limträ ett enkelt, bra och miljövänligt val. Dessutom har du nu chansen att tävla om sommarens bästa limträbygge – och vinna byggmaterial för 5 000 kronor.


Vinstskatt betalas av vinnaren. När du är med i tävlingen godkänner du att Svenskt Trä får använda dina bilder i sin marknadsföring.

Så skynda att bygga – tävlingen avslutas den 31/8-2019.
Gå direkt till tävlingen på Facebook.

Tävlingen

Så här går det till:

Steg 1
 Fota ditt limträbygge
 Lägg upp ditt bidrag senast 31/8-2019 i evenemanget
 Dela ditt inlägg innan 31/8-2019 på ditt egna Facebookkonto med #limträbygge2019 och tagga Byggbeskrivningar

Steg 2
 En jury med representanter från Svenskt Trä, Martinsons Group AB, Moelven Töreboda AB och Setra Group Trävaror AB väljer ut 10 bidrag efter den 31/8-2019.
 De 10 bidrag som kommit till nominering läggs ut på Facebook och Sverige röstar fram det bidrag de gillar bäst. Alla kan rösta på sin favorit fram till den 30/9-2019. Glöm inte att be gärna dina nära och kära att följa oss så de kan rösta på just ditt bidrag när det blir dags.

Steg 3
 Den som fått flest röster vinner ett presentkort på byggmaterial för 5 000 kronor inklusive moms att användas i bygghandeln. Se listan över bygghandlare på byggbeskrivningar.se.
 Vi kontaktar den som fått flest röster och delar inlägg om vinnaren på vår Facebooksida.

Tävlingsvillkor

Genom att delta i tävlingen "Vem gör sommarens bästa limträbygge?" accepterar du nedanstående villkor:

För att delta behöver du vara 18 år eller äldre
 Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren
 Du accepterar att Svenskt Trä använder den information som du lämnar i sin marknadsföring genom att ditt namn kan komma att användas i samband med kampanjen på Svenskt Träs webbplatser och sociala medier
 Du accepterar att Svenskt Trä får använda dina bilder i sin marknadsföring
 Som en av de 10 nominerade accepterar du ett eventuellt besök av en fotograf från Svenskt Trä. Fotografen från Svenskt Trä kommer att fotografera byggprojektet för senare publicering på Svenskt Träs hemsidor, i publikationer och annat grafiskt material. Alla bilder är Svenskt Träs egendom och ingen ersättning utgår till projektägaren.

Övriga villkor som gäller för tävlingen är:
 Anställda hos Svenskt Trä, Martinson Group AB, Moelven Töreboda AB, Setra Trävaror och deras närmaste familjemedlemmar får inte delta i tävlingen
 Svenskt Trä ansvarar inte för tryckfel eller liknande i samband med tävlingen. Dessutom ansvarar inte Svenskt Trä för direkta, indirekta eller tillfälliga förluster till följd av din användning av tävlingens event på Facebook.

Vi önskar stort lycka till och må bästa limträbygge vinna!

Hantera dina pins

Hantera pins fungerar bäst om du inte är i privat/inkognitoläge. OBS! Dina pins sparas i datorns lokala minne.
Åtgärder som innebär raderande av kakor på datorn kan ofta även medföra att det lokala minnet rensas med följden att dina sparade pins försvinner.

Du har inga sparade pins

Hantera pins fungerar bäst om du inte är i privat/inkognitoläge. OBS! Dina pins sparas i datorns lokala minne.
Åtgärder som innebär raderande av kakor på datorn kan ofta även medföra att det lokala minnet rensas med följden att dina sparade pins försvinner.

pin

Du vet väl att du kan spara sidor till senare. Samla här pins för de sidor du besöker ofta och enkelt vill kunna återkomma till.

  • Lägg till
  • Du har redan lagt till den här sidan.

Dela sidan